start tot einde

Today I choose happy

Zoals altijd beginnen met gesso. Nadien gebruik gemaakt van sjabloon en modeleerpasta ( talens amsterdam). Laten drogen en als volgende enkele pigmentpoeders gebruikt, ( Lindy’s stampgang). Bestuiven met water… spectaculair effect elke keer opnieuw!

Niet helemaal tevreden met de groene kleur, maar dat lost zich wel op.

Zwarte kringen gezet met zwarte gesso ( Golden), en daarna ingekleurd met witte gesso (dutch dubadoo) . Vanwege de pigmentpoeders kleurt de witte gesso toch nog een beetje mee. Leuk effect, niet?

Sjabloon en gekleurde modeleerpasta, cirkelsjabloon gekozen want je hebt nooit teveel cirkels op een blad! Nadien met witte kaligrafieinkt witte spetters gespat op het blad…. want witte spatten heb je ook nooit teveel!!

Titel opgeplakt en nog even afgewerkt met witte gelpen en wat schaduw en klaar.

Today I choose happy

Auteur:

15 jaar geleden ben ik begonnen aan een avontuurlijke reis, een creatieve reis. En zoals bij elke reis ben ik heel mooie dingen tegen gekomen en soms ook minder mooie. Ondertussen heb ik al het een en ander geleerd en wil ik graag deze kennis delen met anderen die ook aan een creatieve reis willen beginnen of bezig zijn. Want reizen is altijd leuker met medereizigers.

Plaats een reactie